Novinky

Mašek, Kočí, Aujezdský spojuje své síly se slovenskou advokátní kanceláří Nosko & Partners

3. 12. 2020
2 minuty čtení

AK Mašek, Kočí, Aujezdský vstupuje do partnerství s bratislavskou advokátní kanceláří Nosko a Partners, přičemž společná advokátní kancelář bude působit pod označením MKA Nosko.

Cílem tohoto partnerství je vytvoření silnější společné advokátní kanceláře, která bude pod značkou MKA Nosko poskytovat právní služby, a to jak v České republice, tak i na Slovensku.

Věříme, že díky rozšíření našeho týmu o nové kolegy, kteří mají dlouholeté zkušenosti a odbornost zejména v oblasti finančního práva, litigací a realit, vám budeme i na Slovensku schopni poskytovat právní služby ve stejné kvalitě, na jakou jste doposud zvyklí.

„Za více jak sedmnáct let jsme si vybudovali důvěru majitelů českých i zahraničních společností, kterým pomáháme s jejich podnikáním a společně s nimi také rosteme. Od samého počátku se soustřeďujeme na to, abychom poskytovali vysoce odborné právní služby moderním způsobem, ale při tom si zachovali lidský přístup. Podobný přístup mají i naši kolegové ze Slovenska,” říká ke vzniku MKA Nosko partner advokátní kanceláře Josef Aujezdský.

„Spojení silných právních týmů v rámci trhů bývalého Československa považujeme za důležitý a přirozený krok v rozvoji naší advokátní kanceláře. Více než 25 právníků v Praze a Bratislavě bude moci nabídnout své profesionální služby podnikatelům a dalším subjektům z celé Střední Evropy,” dodává Milena Nosková, partnerka advokátní kanceláře na Slovensku.

Na podmínkách spolupráce s klienty a na běžném provozu naší advokátní kanceláře se však tímto nic nemění. Najdete nás stále v Opletalově ulici, fungovat budou dál i veškeré kontaktní telefony a e-mailové adresy. Bližší informace o službách, které v rámci MKA Nosko nabízíme, pak najdete také na našich nových webových stránkách.

Pokud byste měli s ohledně výše uvedeným uvedeného jakékoliv dotazy či existuje něco, s čím bychom Vám mohli v této souvislosti pomoci, neváhejte nás prosím kontaktovat.